Structură Act

Forma la zi
Pret: 15,00 RON cu TVA

Doriţi o formă actualizată, la zi (23.01.2022), a acestui act? Cumpăraţi acum online, rapid şi simplu actul (varianta PDF) sau alegeţi un abonament!
HOTĂRÂRE nr. 78 din 23 noiembrie 2021pentru alegerea unor membri în Biroul permanent al Camerei Deputaţilor
EMITENT
 • CAMERA DEPUTAŢILOR
 • Publicat în  MONITORUL OFICIAL nr. 1115 din 23 noiembrie 2021Data intrării în vigoare 23-11-2021

  În temeiul prevederilor art. 24 alin. (2) şi ale art. 29 alin. (2) din Regulamentul Camerei Deputaţilor, aprobat prin Hotărârea Camerei Deputaţilor nr. 8/1994, republicat, cu modificările ulterioare, Camera Deputaţilor adoptă prezenta hotărâre.ARTICOL UNICDomnul deputat Suciu Vasile-Daniel, aparţinând Grupului parlamentar al Partidului Social Democrat, se alege în funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor în locul devenit vacant ca urmare a demisiei din această funcţie a domnului deputat Grindeanu Sorin Mihai; – doamna deputat Cătăuţă Ana-Maria, aparţinând Grupului parlamentar al Partidului Social Democrat, se alege în funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor în locul devenit vacant ca urmare a demisiei din această funcţie a domnului deputat Rafila Alexandru;
  – doamna deputat Presură Alexandra, aparţinând Grupului parlamentar al Partidului Social Democrat, se alege în funcţia de secretar al Camerei Deputaţilor în locul devenit vacant ca urmare a demisiei din această funcţie a domnului deputat Suciu Vasile-Daniel;– domnul deputat Mărgărit Mitică-Marius, aparţinând Grupului parlamentar al Partidului Social Democrat, se alege în funcţia de chestor al Camerei Deputaţilor în locul devenit vacant ca urmare a demisiei din această funcţie a domnului deputat Budăi Marius-Constantin.
  Această hotărâre a fost adoptată de Camera Deputaţilor în şedinţa din 23 noiembrie 2021, cu respectarea prevederilor art. 76 alin. (2) din Constituţia României, republicată.
  PREŞEDINTELE CAMEREI DEPUTAŢILOR
  ION-MARCEL CIOLACU
  Bucureşti, 23 noiembrie 2021.Nr. 78.-----

  Se încarcă informațiile conexe fiecărui articol!